background

Over Contractors

Contractors is een bedrijf dat software ontwikkelt voor het beheer en onderhoud van gebouwen. De software zijn web-based applicaties en web services geschreven in .NET, ondersteund door een SQL server.

De software maakt strategisch gebouw beheer mogelijk met behulp van op scenario gestuurde oplossingen voor het plannen van gebouwgebonden onderhoud. Zowel op bouwkundig, installatietechnisch als facilitair gebied kunnen alle leveranciers aan het systeem gekoppeld worden, waardoor zij Track and Trace gevolgd kunnen worden.

Momenteel werken al meer dan 260 leveranciers voor veelal landelijke leveranciers en tientallen veelal landelijke opdrachtgevers met onze systemen.

ICT~Office

Voor klanten en leveranciers kunnen systeem specifieke koppelingen worden gebouwd, waardoor front- en/of backoffice systemen van zowel opdrachtgevers als leveranciers met onze systemen samen kunnen werken.

Ook maakt de software van Contractors prestatiegericht contractmanagement mogelijk. Klanten kunnen de prestatie van leveranciers aflezen en hierdoor op volume sturen.

Contractors is aangesloten bij de brancheorganisatie ICT~Office.